Sportclinic

Sporten gaat in deze tijd toch een beetje anders dan normaal. Gelukkig gaan de sportscholen weer open en mag je buiten weer in teamverband sporten. Desondanks heeft het sporten voor iedereen toch een tijd stil gestaan en ben je misschien wel geïnteresseerd geraakt in een nieuwe sport.

SportsSpeakers biedt verschillende vormen van een sportclinic aan onder leiding van een sportprominent. Via deze sportieve manier kan er gewerkt worden aan bijvoorbeeld teambuilding, vertrouwen, samenwerking en het creëren van nieuwe inzichten. Hiermee kan je zowel je werknemers als elk individu een boost geven op het gebied van leiderschap en coaching. Bijvoorbeeld een spinning clinic van viervoudig Olympisch kampioene Leontien van Moorsel op een enthousiaste en motiverende wijze. Of leer van trainingen met behulp van psychologische modellen en uitgebreide analyses van Olympische kampioen schaatser Mark Tuitert. Of een clinic waar vitaliteit een centrale rol speelt onder leiding van Gregory Sedoc. Deze clinics kunnen geheel naar eigen wens worden ingevuld. De clinic kan ook worden versterkt met een inspiratiesessie over een thema naar keuze.

Bij SportsSpeakers hebben we niet alleen de beste sprekers uit de (top)sportwereld maar we hebben ook het grootste aanbod sportclinics! Van een rugbyclinic tot zeilclinic en van een boksclinic tot voetbalclinic.

HYROX

Daarnaast heeft SportsSpeakers nog een uitdaging voor je om zowel individueel als met je collega’s te ondernemen. Op 24 oktober vindt het eerste Nederlandse HYROX event plaats in Amsterdam! Dat de sportscholen weer open zijn is goed nieuws voor de unieke internationale fitness race waarmee House of Sports een partnership is aangegaan.

HYROX is dé fitness competitie voor every-body en komt oorspronkelijk uit Duitsland, maar heeft ook eerdere edities gehad in New York, Londen en München. De combinatie van conditie, functionele training en kracht maakt HYROX een race voor mensen met verschillende sportieve achtergronden en het ideale sportieve uitje voor jou en je collega’s, vrienden of familie.

Wil jij klaargestoomd worden met jouw collega’s om deze uitdaging aan te gaan? Samen met onze sportpersoonlijkheden kunnen we ervoor zorgen dat jouw bedrijf fit aan de start staat middels toffe workouts en clinics. Hierbij kunnen ook thema’s als vitaliteit, doorzettingsvermogen en gezondheid aan bod komen. Ben jij klaar voor de World Series of Fitness? Al meer dan 30.000 mensen gingen je voor.

Voor elk doel helpen wij je aan het perfecte sportieve uitje in de vorm van een sportclinic!

sportclinic