Maak kennis met… Robbert te Loeke

In de “Maak kennis met” blog stellen we je elke week voor aan een van onze sterspelers uit team SportsSpeakers. Deze week stellen wij je voor aan Robbert te Loeke. Robbert is gescout door het SportsSpeakers team en heeft direct een vaste plek in de basis bemachtigd als nieuwe sales medewerker.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Ik heb 14 jaar professioneel gevoetbald. Tijdens mijn actieve loopbaan als voetballer heb ik een HBO Sportmanagement en Ondernemerschap afgerond en kreeg tijdens deze studie steeds meer interesse in het bedrijfsleven. Nadat ik ben gestopt met voetballen kwam ik de vacature tegen als commercieel medewerker bij SportsSpeakers. Ik heb direct gesolliciteerd en werd uitgenodigd. Er was meteen een klik met het team en inmiddels werk ik met veel plezier samen met mijn collega’s.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Als commercieel medewerker ben ik actief in het zoeken, adviseren en boeken van sprekers die aansluiten bij de vraag van de klant. Tevens probeer ik nieuwe sprekers te werven die een toevoeging hebben voor ons en wij uiteraard voor de spreker.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik heb 14 jaar lang gevoetbald, dus voetbal volg ik op de voet. Ook houd ik van CrossFit, snowboarden en hardlopen.

Wat maakt het werken bij SportsSpeakers zo leuk?

Het team van SportsSpeakers is top. Ik voelde mij meteen welkom en ben ontzettend goed opgevangen en begeleid in mijn eerste weken. Er is altijd ruimte voor een lolletje, maar iedereen weet ook wat hard werken is. Het werk is gevarieerd en het contact met de klant is altijd anders en daardoor uitdagend. Tevens geeft het een kick als je een spreker hebt geboekt die het evenement van de klant tot een succes heeft gemaakt. Klant blij, ik blij!

Waarom een SportsSpeaker?

Topsport en het bedrijfsleven verschillen niet zoveel. Enkele voorbeelden die gelden voor een topsporter, maar ook zeker voor het bedrijfsleven zijn: doorzettingsvermogen, leiderschap, discipline, samenwerken en motivatie. Onze SportsSpeakers vertellen tijdens hun presentaties hoe zij deze competenties hebben ontwikkeld om maximaal te kunnen presteren, met als doel het publiek iets te leren en vooral ook te inspireren.