Maak kennis met… Nikki!

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan Nikki Herremans. Nikki is onze nieuwe stagiair en gaat het team van SportsSpeakers ondersteunen!

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Nikki: Vanuit mijn studie Sport, Management en Ondernemen is House of Sports een bekend bedrijf waar veel medestudenten stage lopen en waar nu ook veel oud-studenten werkzaam zijn. Daarnaast heb ik zelf een enorme passie voor sport en vind ik marketing en sales erg interessant. Een goede combi al zeg ik het zelf. Jan Roelfs is een familievriend van ons en hij had een keer geopperd dat SportsSpeakers goed bij mij zou passen. Toen ik voor de keuze stond om bij een bedrijf stage te lopen, bleef SportsSpeakers in mijn achterhoofd. Na wat gesprekken bij verschillende bedrijven voelde ik het meeste een klik met SportsSpeakers en ben ik tot nu toe erg blij met mijn keuze. Ik kijk ook enorm uit naar alle uitdagingen die op mijn pad gaan komen.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Als stagiair zal ik het team ondersteunen op verschillende vlakken. Dit zal voornamelijk op het gebied zijn van online marketing, waar ik bijvoorbeeld alle social mediakanalen beheer. Daarnaast zal ik ook ondersteuning bieden aan het salesteam en meedenken en werken aan nieuwe concepten. Kortom: heel divers. Waar ik kan aanhaken om te helpen zal ik bijspringen.

Welke sport beoefen je zelf?

Vanaf het moment dat ik mij kan herinneren stond ik met mijn kleine houten stick bij mijn moeder langs de kant om haar aan te moedigen. Toen ik eindelijk zes was mocht ik zelf op het veld flaneren. Ook zat ik op zwemles en werd ik er op een middag uitgepikt en gevraagd of ik mee wilde komen zwemmen met de wedstrijdzwemmers. Zo gezegd, zo gedaan. Hockey en zwemmen heb ik altijd samen beoefend tot mijn 14e waarna ik door een blessure niet meer pijnvrij kon zwemmen. Gelukkig kon ik wel blijven hockeyen. Ook heb ik mijn Anwärter gehaald, skiën geeft vrijheid en is een fantastische sport. Elk jaar kijk ik weer uit naar de wintersport. Ik haal mijn voldoening uit sporten en krijg er veel energie van en daarom probeer ik het sporten goed bij te houden.

Wat maakt het werken bij SportsSpeakers zo leuk?

Ik ben pas net begonnen maar er heerst een hele fijne sfeer binnen SportsSpeakers. Het is een ontzettend jong en vitaal team en er is een enorme passie voor de sport binnen het team. Het is fijn om zo warm ontvangen te worden en dat er ruimte is om mee te denken vind ik persoonlijk erg leuk. De combinatie van sport en het bedrijfsleven en het schakelen daartussen vind ik erg interessant.

Waarom een SportsSpeaker?

Sport is iets waar eigenlijk elk individu zich wel in kan vinden. Je kan er misschien niet van houden om het zelf uit te voeren maar het kijken of luisteren van de sport is voor veel mensen al een belangrijk onderdeel in het leven. Daarom zijn er sporters die hun verhaal delen. Sport is iets waar veel passie en beleving in zit. Het verhaal van een sporter is daarom vaak extra inspirerend en blijft goed hangen. Het is erg mooi hoe een ander perspectief vanuit de sport en de sporter het bedrijfsleven kan helpen met een boodschap die op de juiste manier wordt overgebracht.