Maak kennis met… Nancy Schijffelen

Maak kennis met Nancy!

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan een van onze sterspelers uit team SportsSpeakers. Deze week stellen wij je voor aan sales medewerker Nancy Schijffelen. Nancy is de nieuwe sales medewerker van het team.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Tijdens mijn opleiding heb ik in de sportbranche diverse ervaringen opgedaan. Van het organiseren van internationale sportevenementen naar het schrijven en uitvoeren van een nieuw geworven sponsorrecht bij de ING. Na het behalen van de opleiding Sport, Management en Ondernemen in oktober vorig jaar was ik klaar om te beginnen aan mijn eerste ‘echte’ job. Een mooie kans kwam voorbij bij House of Sports, als Sales Marketeer bij SportsSpeakers. Een job waarin ik persoonlijk veel kan leren en ontdekken.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Binnen het team van SportsSpeakers heb ik de positie van Sales Medewerker.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik heb een passie voor snowboarden en surfen. Als er tijd voor is rij ik het liefst naar Oostenrijk om te boarden of naar Frankrijk om te surfen. Naast snowboarden en surfen ben ik ook een aantal keer per week te vinden in de sportschool.

Wat maakt het werken bij SportsSpeakers zo leuk?

De uitdaging! Steeds weer verleg je de grens voor jezelf als je het hebt over het verkopen van sprekers. Daarnaast ben ik werkzaam in een sportief team waarbij de ‘competitie’ positief voelbaar is. Ook het contact vind ik erg leuk, zowel met de klant als de sporter. Het zorgt voor een persoonlijke touch, je bouwt echt iets op met elkaar.

Ook krijg ik steeds meer mee van de Belgische markt via SportSpreker, het Belgische zusje van SportsSpeakers. Hier zijn onder andere Belgische sprekers als Seppe Smits, Eric Gerets en Maarten Vangramberen te boeken voor evenementen.

Waarom een SportsSpeaker?

Deze topsporters hebben allemaal een mooi verhaal te vertellen en kunnen met dit verhaal mensen inspireren. Sprekers hebben zich volledig gefocust op het spreken en vertellen van een echt, interessant en diepgaand verhaal. Het is de ideale manier om topsport en het bedrijfsleven samen te brengen en voor bedrijven om hun personeel te inspireren.