Maak kennis met… Nancy Schijffelen

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan een van onze sterspelers uit team SportsSpeakers. Deze week stellen wij je voor aan Nancy Schijffelen. Nancy is ‘de vliegende keep’ van het team en is overal voor in te zetten.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?
Tijdens mijn opleiding heb ik in de sportbranche diverse ervaringen opgedaan. Van het organiseren van internationale sportevenementen naar het schrijven en uitvoeren van een nieuw geworven sponsorrecht bij de ING. Na het behalen van de opleiding Sport, Management en Ondernemen in oktober vorig jaar was ik klaar om te beginnen aan mijn eerste ‘echte’ job. Een mooie kans kwam voorbij bij House of Sports, als Sales Marketeer bij SportsSpeakers. Een job waarin ik persoonlijk veel kan leren en ontdekken.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?
Binnen het team van SportsSpeakers heb ik de positie van Sales Marketeer. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle social media kanalen van SportsSpeakers.

Welke sport beoefen je zelf?
Ik heb een passie voor snowboarden en surfen. Als er tijd voor is rij ik het liefst naar Oostenrijk om te boarden of naar Frankrijk om te surfen. Naast snowboarden en surfen ben ik ook een aantal keer per week te vinden in de sportschool.

Wat maakt het werken bij SportsSpeakers zo leuk?
De uitdaging! Steeds weer verleg je de grens voor jezelf als je het hebt over het verkopen van sprekers. Daarnaast ben ik werkzaam in een sportief team waarbij de ‘competitie’ positief voelbaar is. Ook het contact vind ik erg leuk, zowel met de klant als de sporter. Het zorgt voor een persoonlijke touch, je bouwt echt iets op met elkaar.

Waarom een SportsSpeaker?
Deze topsporters hebben allemaal een mooi verhaal te vertellen en kunnen met dit verhaal mensen inspireren. Sprekers hebben zich volledig gefocust op het spreken en vertellen van een echt, interessant en diepgaand verhaal. Het is de ideale manier om topsport en het bedrijfsleven samen te brengen en voor bedrijven om hun personeel te inspireren.