Maak kennis met.. Maurice!

Maak kennis met Maurice!

In de “Maak kennis met..” blog stellen we je voor aan onze stagiair Maurice Wiart. Maurice zal Nele ondersteunen SportSpreker, het Belgische zusje van SportsSpeakers.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?
Gedurende mijn derde jaar bachelor in de opleiding Internationaal Ondernemen, was ik opzoek naar een afstudeerstage in de sportwereld. Deze wereld heeft mij al van kleins af aan altijd erg geïnteresseerd. Tennis, voetbal, formule 1, wielrennen en veldrijden.. ik volg het allemaal! Tijdens mijn zoektocht naar mijn stage kwam ik SportSpreker tegen waarop ik op geen enkel moment heb getwijfeld om mijn motivatie door te sturen.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?
Ik ben sinds februari stagiair bij SportSpreker waar ik actief ben in het sales team. Met mijn Franse achtergrond ondersteun ik het team bij het vertalen. Daarnaast help ik ook het team van SportsSpeakers met het onderhouden van de social media en online marketing.

Welke sport beoefen je zelf?
Ik probeer meermaals per week naar de fitness of zwembad te gaan, voetbal graag en ga af en toe fietsen. In de zomer kan je me ook vinden voor te tennissen of hardlopen.

Wat maakt het werken bij SportsSpeakers zo leuk?
Het leuke aan SportsSpeakers is dat alles heel familiaal gebeurt binnen het bedrijf. Ik voelde mij vanaf het begin direct goed binnen dit fantastische team. Doordat je dagelijks in contact staat met diverse mensen uit de sportwereld maakt het extra leuk!

Daarnaast ben ik natuurlijk werkzaam voor SportSpreker waarbij ik nu presentaties heb gezien van Wesley Sonck, Roger de Vlaeminck en Paul Van Den Bosch. Het zien van presentaties is natuurlijk ook mooi meegenomen!

Waarom een SportsSpeakers?
Het is bijzonder interessant om verhalen uit de topsport te horen en die te laten delen in het bedrijfsleven. Veel competenties van topsporters zijn ook van toepassing in het bedrijfsleven. Elke spreker heeft zo’n zijn uniek verhaal te vertellen die bijzonder veel mensen kan bereiken en inspireren.