Maak kennis met… Mathias Roosen

In de ”Maak kennis met” blog stellen we je graag voor aan een nieuwkomer in het team van SportsSpeakers. Mathias Roosen is sinds enkele weken werkzaam voor ons zusterbedrijf SportSpreker. Mathias geldt als een talentvol sportmarketeer voor de toekomst en houdt zich bezig met sales en het optimaliseren van de website.

Hoe ben je bij SportSpreker terecht gekomen?
Ik kwam bij SportSpreker terecht via een infosessie van Nele Coucke op onze school. Ze volgde vorig jaar dezelfde opleiding ‘Sportmanagement’. De kans om bij één van de grootste sportmarketingbureaus van Nederland aan de slag te gaan liet ik voor geen geld ter wereld liggen.

Welke positie heb jij binnen het SportSpreker team?
Mijn hoofdfunctie is het verzorgen van de sociale media van SportSpreker. In België zijn we nog niet zo gekend en daar wil ik graag verandering in brengen.

Welke sport beoefen je zelf?
Voetbal is mijn grote passie, helaas doe ik dit enkel nog als hobby na aanhoudende blessureleed. Daarnaast ga ik er graag op uit met de koersfiets als de eerste lentestralen mij kriebels in de benen geven.

Wat maakt werken bij SportSpreker zo leuk?
Werken in de sportwereld en in persoonlijk contact komen met de SportSprekers vind ik geweldig. Naar velen van hen keek ik nog op toen ik klein was. Het is soms hard werken en deadlines halen, maar ik leer ook ontzettend veel bij. Onder andere sprekers die ik interessant vind zijn Tessa Wullaert, Sven Nys en Luc Nilis.

Waarom een SportSpreker?
Een SportSpreker is een grote meerwaarde voor bedrijven omdat ze hen nieuwe inzichten geven die verfrissend kunnen werken. Ik ben ervan overtuigd dat het bedrijfsleven veel van de sportwereld kan bijleren en vice versa!

Vorige week vertelde we in onze blog meer over onze nieuwe stageplek. Benieuwd? Solliciteren kan hier!