Maak kennis met… Macey!

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan Macey de Ruiter. Macey is onze nieuwe collega en gaat het team van SportsSpeakers versterken!

Hoe ben jij bij SportsSpeakers terecht gekomen?
House of Sports stond altijd al hoog op mijn lijstje waar ik graag wilde werken. Hiervoor werkte ik bij een uitgeverij op een eventsafdeling. We organiseerde voor verschillende tijdschriften grote publieksevenementen. Vervolgens kwam er een vacature voorbij en daar was ik erg enthousiast over. Wat wel grappig hierin is, dat Kim Lammers mij ook attendeerde op deze vacature. Via, via ben ik zo bij SportsSpeakers terecht gekomen. Het leuke aan SportsSpeakers is het samenwerken met sporters en het klantencontact. Het intensief in contact staan en de beste match regelen voor de klant en sporter.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?
Ik ben werkzaam als commercieel medewerker bij SportsSpeakers.

Welke sport beoefen je zelf?
Vanaf jongs af aan speel ik al op een hoog niveau hockey en heb ik diverse mooie toernooien (EK’s, vierlandentoernooien en de Jeugd Olympische Spelen (Olympisch Goud gewonnen!)) mogen spelen met de nationale teams onder 16, 18 en 21. Op dit moment speel ik in de Hoofdklasse Dames en maak ik dit jaar de overstap/transfer naar Hurley Dames 1 nadat ik 11 jaar bij Laren Dames 1 heb gespeeld.

Wat maakt  het werken bij SportsSpeakers zo leuk?
Ik ben net gestart bij SportsSpeakers en wát het nou zo leuk maakt, is dat je veel contact hebt met de sporters en de klanten. Daarnaast werd ik vanaf dag 1 heel warm ontvangen en merkte ik vrijwel direct dat het team heel enthousiast, hardwerkend en gedreven is. Iets wat ik zelf heel erg fijn vind. Mijn motto is ook wel ‘niet lullen maar poetsen’ en je ziet dat terug  binnen het team, iedereen wil het beste uit zichzelf halen. Ik sport zelf op hoog niveau en heb daardoor een groot netwerk binnen de sport, daarom is het juist zo leuk dat ik met andere sporters mag en kan werken en aan klanten advies mag geven.

Waarom een SportsSpeaker?
Sporters, topsporters of oud sporters kunnen bedrijven heel erg inspireren en motiveren over hun ervaringen die ze hebben gehad in hun sportcarrière. De motivatie die sporters hebben in hun carrière is een beetje hetzelfde als mensen die in een bedrijf zitten. Dit is wel vergelijkbaar. Het mooie is dat je twee compleet verschillende dingen naast elkaar legt en dat het uiteindelijk ook veel vergelijkingen heeft met elkaar. Hierdoor kan je mensen uit het bedrijf heel erg inspireren over momenten in de sport. Het motiveren, inspireren en ook anders kunnen laten nadenken over bepaalde situaties, daarom een SportsSpeaker.