Maak kennis met… Leonie Oudshoorn

In de ”Maak kennis met” blog stellen we je elke week voor aan een van onze sterspelers uit team SportsSpeakers. Dit keer maak je kennis met Leonie Oudshoorn. Leonie is onze ‘spits’ en weet elke kans te benutten.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?
Ik werkte hiervoor bij een congreslocatie in Driebergen. In deze functie miste ik de sport. Door een oud studiegenootje ben ik in aanraking gekomen met SportsSpeakers. Ik mocht op gesprek komen en kreeg uiteindelijk het goede nieuws dat ik vrij snel daarna mocht beginnen.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?
Ik ben commercieel medewerker, waarbij ik naast de sales ook verantwoordelijk ben voor de online marketing van SportsSpeakers.

Welke sport beoefen je zelf?
Sinds mijn jeugd is tennis mijn grootste passie. Vanuit de tennis ben ik vorig jaar in aanraking gekomen met de sport padel, een racketsport met kenmerken van tennis en squash. Dit vind ik een onwijs leuke sport en ik speel dit tegenwoordig zelfs al iets meer dan tennis. Naast tennis en padel ben ik in de verschillende parken van Utrecht te vinden voor een intensieve bootcamp.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?
Het persoonlijke contact met de sprekers, klanten en collega’s. Daarnaast hebben we een leuk team en maakt SportsSpeakers deel uit van House of Sports, een groot sportmarketing bureau. Hierdoor is het werk heel dynamisch en leer je veel van andere vakgebieden uit de sportmarketing.

Waarom een SportsSpeaker?
Sport is een geweldige metafoor. Sporters hebben (onbewust) veel lessen geleerd tijden hun carrière waar iemand in het bedrijfsleven ook vaak tegenaan loopt. Daarnaast herinnert bijna iedereen de sportmomenten van onze sprekers nog wel: waar was hij/zij toen Pieter van den Hoogenband Olympisch Goud won in Athene? Dit zorgt voor commitment. Ik krijg nog steeds kippenvel bij het zien van deze sportmomenten.

In de volgende editie maak je kennis met het ‘talent’ van team SportsSpeakers, Max van der Ven.