Maak kennis met… Karina de Leeuw

In de “Maak kennis met” blog stellen we je elke week voor aan een van onze sterspelers uit team SportsSpeakers. Deze week is het de beurt aan Karina de Leeuw. Karina is sinds dit seizoen nieuw bij SportsSpeakers en heeft zich binnen een aantal weken al bewezen als absolute sterspeler!

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?
Vanaf jonge leeftijd heb ik al een passie voor sport en ben ik fanatiek met sport bezig. Na mijn studie bedrijfskunde wist ik het zeker: ik wil het liefst mijn studie bedrijfskunde toepassen in de sportwereld! Omdat ik House of Sports altijd al een fascinerend bedrijf heb gevonden heb ik contact met ze opgenomen en had ik het geluk dat deze vacature bij SportsSpeakers net online was gekomen. Na de sollicitatieprocedure kreeg ik het goede nieuws dat ik de nieuwe commerciële medewerker mocht zijn!

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?
Ik ben sinds september werkzaam bij SportsSpeakers als commercieel medewerker. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de Social Media en de maandelijkse nieuwsbrief!

Welke sport beoefen je zelf?
Vroeger was ik een fanatiek shorttrackster en deze spectaculaire sport volg ik nog steeds heel graag. Op dit moment sport ik gemiddeld 5 keer per week, een combinatie van krachttraining en kickboksen.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?
Samengevat: De klanten blij maken met een gepaste spreker maakt mij heel gelukkig, steeds meer kennis genereren over de sporters en als sidenote natuurlijk ‘de kick’ die je krijgt als je een boeking rondmaakt. Ook is het heel leuk dat SportsSpeakers onderdeel is van House of Sports waardoor we in een heel dynamische omgeving werken. In een korte tijd heb ik al mega veel geleerd en merken dat je blijft groeien is heel fijn!

Waarom een SportsSpeaker?
Elke spreker uit de sport heeft zijn of haar eigen verhaal, de ervaringen die de sporters in hun carrière hebben opgedaan zijn uniek. Op het eerste gezicht lijkt de sportwereld geheel anders dan het bedrijfsleven maar er zijn heel veel raakvlakken. Mensen die in het bedrijfsleven werken kunnen veel leren van deze andere invalshoek en kijk op onderwerpen als doorzettingsvermogen, teamwork en innovatie etc. Dáárom dus een SportsSpeaker!

In de volgende editie maak je kennis met Nele Coucke, de ‘zomeraankoop uit België’