Maak kennis met… Jordi Ruijsch

In de “Maak kennis met” blog stellen we je elke voor aan een van onze sterspelers uit team SportsSpeakers. Deze week is het de beurt aan de talentvolle Jordi Ruijsch. Jordi loopt momenteel stage bij SportsSpeakers en in de wereld van de sportmarketing is hij een veelbelovende speler voor in de toekomst.

Welke studie doe je en hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?
Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Speco-Sportmarketing op het Fontys in Tilburg. Voor mijn oriënterende stage was ik opzoek naar een uitdagende en leerzame plek in de sportwereld, waar sportmarketingbureau House of Sports natuurlijk erg geschikt voor is. House of Sports had een aantal openstaande vacatures voor stagiairs en na een aantal sollicitatierondes, waaronder de ‘speeddates’, bleek ik het beste te passen bij de afdeling SportsSpeakers. Begin september ben ik hier aan de slag gegaan en heb ik al veel kennis opgedaan in de sportmarketingwereld.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?
Ik heb binnen het team van SportsSpeakers een commerciële functie, hierbij houd ik me bezig met het vergroten van de naamsbekendheid. Ook het optimaliseren van de website en allerlei anderen werkzaamheden zoals content creatie en video-editing vallen hieronder.

Welke sport beoefen je zelf?
Zelf ben ik fanatiek voetballer, ik speel bij Nivo-Sparta in de zaterdag tweede klasse. Daarnaast fitness ik om in vorm te blijven.

Wat maakt stage lopen bij SportsSpeakers zo leuk?
Stagelopen bij SportsSpeakers is zo leuk omdat je elke dag bezig bent met het zoeken naar de juiste match tussen spreker en bedrijf. Ook de variatie van het werk en de mogelijkheid om jezelf te ontplooien in de sportwereld maakt stagelopen bij SportsSpeakers enorm leerzaam. Af en toe ook meekijken met de andere afdelingen binnen House of Sports zorgt ervoor dat je een goed beeld krijgt van wat er allemaal komt kijken in de sportmarketingwereld. Daarnaast is het team van SportsSpeakers echt super, je zit in een jonge dynamische omgeving met allemaal professionals, en ik als student zijn de kan hier elke dag heel veel van leren!

Ook het omgaan met de Belgische markt is heel interessant. Onder andere de verhalen van Paul Van Den Bosch en Tessa Wullaert zijn heel interessant.

Waarom een SportsSpeaker?
Elke dag het beste uit jezelf halen, vitaal in het leven staan, doen wat je leuk vindt en hier alles voor overhebben, dit zijn nog maar een paar connecties tussen de topsport en het bedrijfsleven. Een SportsSpeaker weet hoe het is om zich elke dag voor de volle 100% in te zetten om hun doel te behalen. Voeg daarbij een aantal smaakvolle anekdotes en verhalen uit de topsportwereld en dan heb heb je een beeld van de krachten van een SportsSpeaker!

In de volgende editie maak je kennis met een ander ‘talent’ uit team SportsSpeakers, Dion Zeelenberg.