Maak kennis met… Ilse!

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan Ilse Loodema. Ilse is onze nieuwe collega en gaat het team van SportsSpeakers versterken!

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?
Nadat ik de afgelopen jaren met veel plezier bij de KNLTB heb gewerkt, was er voor mij één ding duidelijk: werken in de sport is het leukste wat er is. Daarnaast stond werken bij een (sport)marketingbureau erg hoog op mijn wensenlijstje voor een volgende functie. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik bij SportsSpeakers terecht ben gekomen. Sinds 1 oktober ben ik binnen het team gestart, ik kijk onwijs uit naar alle mooie dingen die we met elkaar mogen gaan doen.

Welke positie heb je binnen het SportsSpeakers team?
Binnen het team van SportsSpeakers mag ik mijzelf Content Marketeer noemen. Kort en makkelijk gezegd ga ik me bezighouden met het creëren, verspreiden en vindbaar maken van de content van SportsSpeakers.

Welke sport beoefen je zelf?
Sinds mijn zevende sta ik al op de tennisbaan. Ik ben nu 30, je zou dus kunnen zeggen dat ik wel een aardig balletje kan slaan. Dat valt best mee. Of juist tegen, het is maar net hoe je het bekijkt. Ik ben vooral een mooi-weer-tennisser, speel graag in dubbelverband omdat ik dat wel zo gezellig vind en de afterparty na een competitiedag blijft torenhoog favoriet. De laatste maanden ben ik ook steeds vaker op de padelbaan te vinden, erg leuk voor de afwisseling.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?
Met stip op nummer 1 staat dat ik iedere dag met sport bezig mag zijn. Daarnaast was het ontvangst echt hartverwarmend. Doordat iedereen binnen de organisatie zo ontzettend sport-minded is, zijn we allemaal gedreven om hetzelfde resultaat neer te zetten. Dat geeft me zoveel (extra) energie! Werken in de sport, samen met leuke collega’s maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk.

Waarom een SportsSpeaker?
Sport raakt eigenlijk iedereen. Of je nou zelf (top)sporter bent, fanatiek alle sporten op de voet volgt, of dat je continu topsport beoefent in je beroep. Bijna alle kernwaarden vanuit de topsport hebben veel raakvakken met het bedrijfsleven en andersom. Verhalen zijn er om verteld te worden, en wie kan deze verhalen nou beter overbrengen dan de (ex)sporter zelf? Binnen SportsSpeakers zijn er zoveel sprekers met mooie, inspirerende verhalen. Daarom een SportsSpeaker!