Maak kennis met… Dennis!

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan Dennis van den Bosch. Dennis is onze nieuwe stagiair en gaat het team van SportsSpeakers ondersteunen.

Maak kennis met Dennis!

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Ongeveer een jaar geleden, toen ik net gestart was met mijn tweede studiejaar, kregen wij een presentatie van oud student Lennart. Lennart is werkzaam bij House of Sports. Hier werd iedereen direct al erg enthousiast over de mooie activiteiten die het bedrijf allemaal doet binnen de sport. Toen ik op zoek moest gaan naar een stage, heb ik contact gezocht met een paar bedrijven binnen de sportbranche, waaronder SportsSpeakers. Dit is een afdeling binnen House of Sports. Na een paar sollicitaties te hebben gehad bij andere bedrijven, werd ik van het gesprek met SportsSpeakers het meest enthousiast. Ik ging hier weg met een ontzettend tevreden en goed gevoel. Dus toen ik gebeld werd dat dit wederzijds was, was ik er zeker van dat ik mijn stage hier wilde gaan lopen.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Als stagiair zal ik het team ondersteunen op verschillende vlakken. Dit zal voornamelijk op het gebied zijn van online marketing, waar ik bijvoorbeeld alle social mediakanalen beheer. Daarnaast zal ik ook mee worden genomen in het sales team en daarbij ondersteunen. Waar hulp nodig is, zal ik bijspringen.

Welke sport beoefen je zelf?

Sinds mijn vijfde voetbal ik bij NVC in Naarden. Hier haal ik nog steeds enorm veel energie en voldoening uit. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om een balletje te slaan in de vorm van: tennis, squash of paddel en kun je me in de winter vinden op de ski’s. Maar ik kan me ook erg goed vermaken met het kijken naar voetbal, tennis, formule 1, wielrennen en ga zo maar door.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?

In de eerste weken is al heel duidelijk geworden dat het een onwijs enthousiast en gezellig team is. Dat maakt het werken natuurlijk een stuk leuker en makkelijker. Iedereen heeft een bijzondere passie voor sport, er heerst dus echt een sportcultuur tijdens het werk, maar bijvoorbeeld ook wanneer er even wordt gepauzeerd. Die combinatie maakt het werken bij SportsSpeakers zo ontzettend leuk

Waarom een SportsSpeaker?

Het mooie aan sport is dat het samen gaat met een volle lading passie. Van de sporters zelf maar ook van de fans. In de presentatie van een sporter zie je die passie en de liefde voor de sport altijd weer terugkomen door middel van bijzondere en inspirerende verhalen, wat het publiek sympathie en misschien eventueel herkenning geeft. Dit zorgt er voor dat de uiteindelijke boodschap op de juiste manier wordt overgebracht en dat het publiek na afloop met een positieve gedachte of positief gevoel weer weg gaat.