Maak kennis met.. Daniëlle Vos!

Maak kennis met Daniëlle!

In de “maak kennis met” blog stellen we je voor aan onze stagiair van SportsSpeakers. Vandaag maken we kennis met Daniëlle Vos.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Voor mijn hbo-opleiding Sport, Management & Ondernemen was ik opzoek naar een afstudeerstage. Mijn hart ligt bij de sport, dus ook mijn afstudeerstage wilde ik graag bij een sportbedrijf uitvoeren. Tijdens mijn opleiding ben ik mij gaan verdiepen in online marketing. Ik wilde graag bij een bedrijf stagelopen waar ik alle ins en outs mee krijg van online marketing. Deze kans heb ik gekregen bij SportsSpeakers. Hier kan ik mijn passie voor sport combineren met mijn interesse in online marketing.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Ik ben stagiair en zal SportsSpeakers ondersteunen in de online marketing en social media. Ik ben actief bezig met het optimaliseren van de huidige marketing en verbeterpunten uit te voeren. Voor social media ben ik continue op zoek naar nieuwe content  voor op onze kanalen.

Welke sport beoefen je zelf?

In mijn jeugd heb ik altijd gehockeyd en om mijn conditie op peil te houden, liep ik af en toe een rondje hard. Drie jaar geleden ben ik gestopt met hockeyen en ben ik naar atletiek overgestapt. Hier train ik bij de wedstrijdgroep voor middellange afstanden, waarbij ik mij focus op de 1500 en 3000 meter.

Wat maakt het werken bij SportsSpeakers zo leuk?

Het leuke aan werken bij SportsSpeakers is dat je in een sportminded team terecht komt. Het is fijn om met mensen te werken die dezelfde passie delen. Hierdoor ben je extra gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Ook is het interessant om aspecten mee te krijgen van andere afdelingen, bijvoorbeeld SportSpreker (het Belgische zusje van SportsSpeakers) waarbij Belgische sprekers als Tessa Wullaert en Sven Nys te boeken zijn als spreker. Maar ook bij Influencers of Sports waarbij sporters als Nyck de Vries en Koen Weijland in te zetten zijn als influencer voor de online marketingcampagnes van een merk.

Waarom een SportsSpeaker?

Veel mensen denken dat sport iets op zich zelf is. Terwijl sport juist als middel gebruikt kan worden. Vaak kunnen voormalig topsporters hun ervaring toepassen op het bedrijfsleven en daar hun kijk op geven. Op deze manier kun je werknemers een inspirerende lezing bezorgen.