Maak kennis met: Cynthia

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan Cynthia van Zoest. Cynthia is onze nieuwe stagiaire en gaat het team van SportsSpeakers versterken.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?
Tijdens het oriënteren naar een passende stage om de opleiding Sportkunde met succes af te ronden, kwam ik al snel bij House of Sports terecht. Na het lezen van de openstaande vacature van SportsSpeakers werd ik enthousiast en heb ik meteen gereageerd.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?
Ik ga mij richten op de communicatie zodat bedrijven terecht komen bij SportsSpeakers. Verder zorg ik er voor dat de social media en website up-to-date blijft.

Welke sport beoefen je zelf?
Ik geef fitness groepslessen bij een sportschool, BodyVibe. Hier geef ik voornamelijk krachttraining en Sprint, dat is een indoor fietstraining. Tijdens de lessen doe ik actief mee en wanneer ik geen les geef ben ik ook te vinden in de sportschool. Sporten is voor mij ontspanning en het werken/behouden van een gezond en sterk lichaam.

Wat maakt het werken bij SportsSpeakers zo leuk?
Een huiselijke gevoel, leuke collega’s, inspirerende speakers en dat zorgt er voor dat er veel ruimte is om te groeien als professional en mens.

Waarom een SportsSpeakers?
(top)Sport en het bedrijfsleven ligt dichterbij elkaar dan je denkt. De SportsSpeakers inspireren, motiveren en komen dichtbij met hun eigen verhalen. Tegenslagen, inzichten een kijkje in hun ondernemerschap, de spreker neemt jou mee in zijn verhaal. Zo kan jij het beste uit jezelf en/of uit je team halen.