Maak kennis met… Anne!

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan Anne Strunk. Anne is onze nieuwe collega en versterkt al een tijdje het team van SportsSpeakers!

Hoe ben jij bij SportsSpeakers terecht gekomen?
Hiervoor werkte ik als Talent Agent bij een agentschap voor televisiepresentatoren en Influencers. Hoewel ik de media erg interessant vind, zet ik eigenlijk het liefst de televisie aan om sport te kijken. Daarom besloot ik opzoek te gaan naar een baan in de sport. Ik ben gaan onderzoeken wat er allemaal te doen was in de sport en dan kom je al snel uit bij House of Sports. Via daar kwam ik terecht bij de vacature van SportsSpeakers. Ik vond de boekingen doen een van de leukste taken bij mijn vorige baan dus daarbij zag ik een goede link en besloot te solliciteren.  Zo ben ik bij SportsSpeakers terecht gekomen.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?
Mijn positie binnen SportsSpeakers is controlerende middenvelder. Ik hou graag het overzicht en probeer mijn acties naar voren te maken. Haha grapje, mijn functie is Commercieel Medewerker.

Welke sport beoefen je zelf?
Al van jongs af aan ben ik bezig met voetballen, samen met de buurjongens op de straat een balletje trappen. Toen ik vijf jaar was en lid mocht worden van een vereniging, heb ik dat meteen gedaan. Tot mijn 12e  heb ik tussen de jongens gevoetbald en daarna kwam er een meisjesteam. Tijdens mijn studententijd heb ik 5 jaar niet gevoetbald maar inmiddels speel ik weer met veel plezier in een vriendenteam. Ook loop ik graag hard of fiets ik lange tochten met mijn fiets, in de winter ga ik graag skiën.

Wat maakt het werken bij SportsSpeakers zo leuk?
Dat ik elke dag met de sport bezig mag zijn. In het dagelijks leven ben ik veel met sport bezig en dit kan ik nu dan ook kwijt in mijn werk. Wanneer ik interessante sportmensen -of verhalen tegenkom in mijn privéleven kan ik dat nu ook toepassen in mijn werk.
Daarnaast vind ik het contact met sporters en klanten ook super leuk. Je voelt echt dat je iets voor ze kan betekenen. Je maakt de sporters blij met leuke opdrachten en de klanten met de meest passende en inspirerende spreker voor hun opdracht.

Waarom een SportsSpeaker?
Die vertaalslag van de sport naar het bedrijfsleven is interessant om te zien en daar kan je als bedrijf echt meerwaarde uit halen. Ik vind dat onze SportsSpeakers allemaal een interessant verhaal hebben, ze staan niet zomaar op onze website. Onze sprekers hebben echt dingen meegemaakt en vaak iets bijzonders bereikt. Ik geloof dat die verhalen zoveel mogelijk verteld moeten worden om anderen te inspireren en motiveren.

Wil je op de hoogte blijven rondom alle nieuwtjes ? Volg ons Instagram kanaal!