Kijkje in het leven van… Remy Bonjasky!

Elk begin van de maand nemen wij een kijkje in het leven van één van onze sprekers. Deze maand is het de beurt aan Remy Bonjasky. Remy won drie keer het K1 World Championship en hij heeft zijn eigen Bonjasky Academy waar hij talenten en recreanten de normen en waarden van de vechtsport bijbrengt.

Als jongen van vijf jaar droomde Remy Bonjasky er altijd al van om de beste voetballer ter wereld te worden, hij keek enorm op tegen mensen als Frank Rijkaard en Ruud Gullit. Toen hij op zijn zeventiende begon met kickboksen had hij een nieuw doel voor ogen; de beste kickbokser van de wereld worden.

Remy maakte uiteindelijk de keuze om te stoppen met kickboksen omdat hij niet meer het beste van zichzelf kon laten zien. “Als je niet meer het gevoel hebt dat je 100% kan geven, dan moet je niet meer meedoen. Ik wil winnen als ik een spel speel en het beste van mezelf naar boven halen, als dat fysiek niet meer lukt, moet je de keuze maken om te stoppen.”

Hobby’s

Naast vechten vindt Remy het erg leuk om filmpjes te maken en deze te editen. “Het is een hobby geworden waar ik alleen maar beter in wil worden. Ik vind het mooi om te kijken naar een reclame waar een hele duidelijke boodschap in zit, of dit nu is in een filmpje van twintig seconden of juist een film van twee uur. Ik probeer me steeds meer te verdiepen in dit onderwerp.”

In een dagelijkse dag in het leven van Remy geeft hij onder andere les aan groepen en personal training. “Ik verdeel de dag in door het geven van trainingen, het editen en het runnen van het bedrijf. Naast het binnen training proberen wij ook vaker naar buiten te gaan met groepen.”

Toekomst

Remy is constant bezig met het verwezenlijken van dromen, zo wil hij in de toekomst meerdere sportscholen openen door heel Nederland. Met momenteel een sportschool in Almere en Hilversum hoopt hij dit in de toekomst verder uit te bouwen naar Amsterdam en de rest van Nederland.

Meer informatie over Remy Bonjasky als spreker? Neem contact met ons op!