Het mag weer: een fysiek evenement

Na een harde lockdown van 4 weken, gaat Nederland weer zo goed als open. En dat is goed nieuws, het organiseren van een fysiek evenement is weer mogelijk!

Juist nu is het van grote waarde om weer samen te komen, de verbinding met elkaar op te zoeken en ervaringen met elkaar te delen. Des te meer reden om voor je medewerkers en/of klanten een fysiek evenement te organiseren. Wij helpen je graag om jouw ideale event neer te zetten. Met meer dan 500 sprekers uit de sport is er voor alle thema’s, doelgroepen en budgetten een passende match. Onze sprekers vertellen o.a. over onderstaande thema’s.

Vitaliteit

Sinds de uitbraak van het coronavirus werken veel Nederlanders thuis. Hierbij is het niet voor iedereen even makkelijk om de balans tussen werk en privé te bewaren. Als werkgever is het daarom des te belangrijker om oog te hebben voor de gezondheid van jouw medewerkers. Een medewerker die vitaal is en dus lekker in zijn of haar vel zit, heeft veel energie en kan het werk goed uitvoeren. Een vitale medewerker zorgt voor een gezonde organisatie. Vitaliteit staat bij vele SportsSpeakers hoog in het vaandel, zij vertellen graag wat jij als werkgever kunt doen om de vitaliteit bij werknemers te stimuleren.

Teambuilding

De afgelopen twee jaar hebben we voornamelijk thuisgewerkt en hebben we onze collega’s niet of nauwelijks fysiek gezien. Het thuiswerken heeft invloed op het teamgevoel binnen het bedrijf. Er ontstonden geen praatjes meer in de koffiecorner, de vrijdagmiddagborrel werd een digitale borrel en het maandelijkse bedrijfsuitje werd een maandelijkse pubquiz via Teams. De behoefte om weer fysieke met je collega’ in contact te zijn is misschien wel groter dan ooit. Benieuwd hoe je het teamgevoel na corona weer kan creëren?   

Leiderschap

De coronacrisis heeft de rol van leidinggevenden flink veranderd. Beetje bij beetje gaan we weer terug naar kantoor, maar hoe help je jouw medewerkers weer hun draai te vinden op de werkvloer? Hoe zorg je ervoor dat het teamgevoel weer terugkomt? Onze sportcoaches en managers kunnen je alles vertellen over de verschillende vormen van leiderschap die passen binnen jouw organisatie.

Omgaan met tegenslagen

Of het nou op de werkvloer is of in je privéomgeving, iedereen krijgt wel eens met tegenslagen te maken – of je nu wilt of niet. Juist wanneer het even tegen zit leer je jezelf kennen. Topsporters en sportcoaches weten als geen ander hoe het is om met tegenslagen om te gaan. Hoe kun je op een positieve manier omgaan met tegenslagen? Onze SportsSpeakers leggen het je graag uit.

Doelen stellen

We stellen allemaal doelen om onszelf gemotiveerd te houden, dit kan zowel een persoonlijk als werk gerelateerd doel zijn. Net als een topsporter, streven we vaak alleen het hoogste doel na. Toch is het niet altijd realistisch om het hoogste te behalen. Hoe bepalen onze managers, coaches en sporters hun doelen? Welke stappen ondernemen zij hiervoor? In een inspirerende presentatie nemen zij je hierin mee.