Formule 1 seizoen bijna van start

Het smeulende rubber op het circuit van Barcelona ruikt nog als de dag van gisteren. Max Verstappen won nog geen jaar geleden als jongste coureur ooit de Formule 1 Grand-Prix van Barcelona. Nederland is klaar voor meer. In aanloop naar het nieuwe seizoen werden vorige week en deze week de eerste testritten op het legendarische circuit gemaakt.

Ziggo kondigde in diezelfde week aan de verslaggeving rond de Formule 1 op te schroeven. Vaste verslaggevers Olav Mol en Jack Plooij zijn te zien met de voor- en nabeschouwingen vanaf het circuit. In de studio kunnen we weer rekenen op een vaste bezetting. Presentator Rob Kamphues ontvangt onder andere analisten Robert Doornbos, Tom Coronel en Jan Lammers voor deskundig commentaar.

Wil je weten wat bovenstaande Formule 1 specialisten verwachten van het aankomende seizoen en hoe zij de kansen van Max Verstappen inschatten? Zij vertellen je alle ins- en outs over de autosport en spreken daarnaast over thema’s als innovatie, talentontwikkeling en vitaliteit.

Aan alle liefhebbers en fans: veel plezier!