Een stadion vol fans!

Herinner jij het moment nog? Hét moment dat een speler van jouw favoriete voetbalclub een doelpunt scoort en er gezamenlijk gejuicht kan worden en we elkaar kunnen omhelzen van geluk? De coronacrisis heeft een grote impact gehad op de manier hoe we met elkaar omgegaan. Wat social distancing inhoudt en wat dat voor impact heeft gehad op ons, hoeven we aan niemand meer uit te leggen. Maar dat deze crisis een enorme boost heeft gegeven aan de digitale transformatie is wel duidelijk. De opkomst van webinars is nog nooit zo groot geweest en iedereen is bekend geraakt met de welbekende Zoom- of Microsoft Teams calls. Gaan we straks weer terug naar hoe het was vóór de crisis of moeten we gaan investeren in een volledige digitale beleving voor onze klanten, fans en werknemers?

Real life interactie

Hoewel we niets liever willen gaat het helaas nog wel even duren voordat we weer met 50.000 mensen in een stadion kunnen zitten of onze klanten/fans kunnen in de fysieke wereld kunnen ontmoeten. Toch vinden we het belangrijker dan ooit om verbonden te blijven, niet alleen met klanten, fans of consumenten maar ook met werknemers of collega’s. Iedereen verlangt weer naar een vol stadion en ook op de werkvloer missen velen de real life interactie met collega’s. Maar hoe ga je daarmee om? En wat zijn de mogelijkheden hiervoor? Een real life interactie is misschien wel dichterbij dan je denkt…

Een volledige digitale 3D experience is namelijk dé oplossing om weer dichterbij klanten, consumenten, fans, werknemers of collega’s te komen. Je kunt hen verrassen met een volledige digitale 3D event experience. We leggen het graag aan je uit.

3D event experience

De digitale sportaftrap is dé digitale 3D event experience waarin wij onze klanten, consumenten en andere mensen die geïnteresseerd zijn in hét sportjaar 2021 alsmede actuele thema’s welkom heten in onze virtual eventvloer. In de ruimte zijn verschillende stands te vinden die naar persoonlijke wens kunnen worden ingericht. In de stand kan informatie worden gegeven over jouw organisatie, het event of andere aspecten die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Via de clickable iconen in de venue kun je jouw eigen route bepalen. Uiteindelijk lijdt dit tot de ingang van de studio waar het event echt van start gaat. Jouw bezoeker bepaald in zijn of haar eigen omgeving geheel zijn eigen route. Het voordeel van deze unieke digitale ervaring is dat je onbeperkt aantal mensen kunt uitnodigen.

Het digitale event kan dus volledig naar wens worden ingericht. Je kunt jouw klanten of consumenten een exclusieve event code geven waarmee zij zelf hun experience kunnen ervaren, live of vooraf geprogrammeerd. Laat jouw bezoekers inloggen op een thema of onderwerp die voor hen relevant is op een tijdstip welke hun het beste past. Zijn thema’s als vitaliteit, motivatie, sport & bewegen en omgaan met tegenslagen belangrijk voor jouw organisatie? Verzorg bijvoorbeeld vier verschillende studio sessies en laat de consument zelf kiezen naar welke sessie zijn of haar voorkeur naar uit gaat. Alles staat in het teken van een unieke klantbeleving!

Jouw stadion vullen?

Wil jij met jouw klanten en consumenten ook een digitaal stadion vullen? Of wil je zelf wel eens ervaren hoe dit eruit ziet? Wij helpen om jouw consumenten dichterbij jouw organisatie te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem voor meer informatie contact met ons op.