Een ‘milde’ lockdown: wat kan er nog wel?

Het coronavirus houdt ons al meer dan een jaar in de greep en is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ondanks we ons allemaal aan verschillende maatregelen moeten houden, zijn er genoeg dingen die nog wel mogen. Ben je benieuwd wat SportsSpeakers voor jou kan betekenen? Wij zetten het hieronder voor je op een rij.

Fysiek evenement
Het organiseren van een fysiek evenement is gelukkig nog steeds mogelijk. Heb jij binnenkort een event of (kerst)borrel op de planning staan? We helpen je graag met het vinden van passende sprekers uit de sport. Onze SportsSpeakers kunnen je meer vertellen over onder andere doelen stellen, motivatie, leiderschap, teambuilding en meer. Bekijk ons aanbod van sprekers uit de sportwereld en wie weet staat er binnenkort een sportprominent op jouw podium!

SportsSpeakers Online
Wil je met jouw organisatie een evenement organiseren, maar twijfel je nog over de vorm? Denk ook eens aan online! Via SportsSpeakers Online is er altijd de zekerheid dat jouw event door kan gaan. Bijna alle SportsSpeakers hebben het geven van een onlinepresentatie inmiddels omarmd en weten jouw medewerkers of klanten vanuit huis te motiveren én inspireren.

Zo vertelt Marc Lammers vanuit zijn thuisstudio enthousiast en vol passie over zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerken en grenzen verleggen, waarbij hij voorbeelden uit de praktijk toepasbaar maakt richting bedrijfssituaties. Neurowetenschapper Mark Tigchelaar neemt jou als deelnemer mee op een reis door het brein. Van millennials tot CEO’s weet hij te inspireren en bewust te maken hoe de hersenen het efficiëntst in te zetten. In zijn sessies geeft hij praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Avonturier, expeditieleider en bergbeklimmer Melvin Redeker zorgt vooral voor veel interactie en maakt een onuitwisbare indruk met zijn unieke verhaal, zo valt ook te lezen uit een recensie:

“Melvin, your presentation was the best I’ve heard recently and also the way you present is very engaging and interactive! We’ve already got so many comments from the attendees and from our internal workers, they are impressed and motivated to try mountain climbing!”

Studio’s
Heb je nog geen geschikte locatie gevonden voor jouw evenement? SportsSpeakers kan je hierbij helpen! Wij hebben een breed aanbod voor online -en offline evenementen. De maximale beleving van een live evenement ervaar je bijvoorbeeld in één van onze studio’s. Maak jouw evenement vervolgens compleet met een spreker en dagvoorzitter uit de sport! Benieuwd naar het volledige aanbod van onze studio’s? Bekijk onze studio’s hier of neem vrijblijvend contact met ons op.

Clinics
Een sportclinic onder leiding van een topsporter is dé manier om aan je teambuilding te werken of om de onderlinge samenwerking te verbeteren. Wat denk je bijvoorbeeld van een hardloopclinic van Erben Wennemars, waarin hij iedereen motiveert om het beste uit zichzelf te halen, een fietsclinic met een van de succesvolste sportvrouwen van Nederland, Leontien van Moorsel óf een schaatsclinic van voormalig wereldkampioen Jan Smeekens. Liever een ander soort clinic? Voor elk doel helpen wij je aan de perfecte clinic!

Voorwaarden COVID-19
Door de huidige maatregelen rondom COVID-19 begrijpen we dat er veel vragen zijn rondom het boeken van een spreker, dagvoorzitter of clinic. Heb je vragen over de voorwaarden of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer weten over het boeken van een spreker, studio of clinic? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.