Maak kennis met… Carlijn!

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan Carlijn Huijbregts. Carlijn is onze nieuwe stagiaire en gaat het team van SportsSpeakers ondersteunen.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Gedurende mijn studie Commerciële Economie kwam ik erachter dat ik mijn afstudeerstage maar binnen één branche wilde voltooien en dat was de sportmarketingbranche. Sport is iets wat ik al heel lang ambieer en vandaar dat een stage in deze branche volledig bij mij zou aansluiten. SportsSpeakers was gelukkig opzoek naar een stagiaire. Sinds het begin van februari kon ik terecht voor mijn afstudeerstage bij hen. Een toffe nieuwe uitdaging waar ik erg veel zin in heb.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Binnen het team van SportsSpeakers bied ik ondersteuning op het gebied van (online) marketing. Ik zal mij bezig gaan houden met het onderhouden van de sociale mediakanalen, het schrijven van content voor de website en het uitvoeren van een onderzoek naar innovatie binnen SportsSpeakers op het gebied van sales en marketing.

Welke sport beoefen je zelf?

Sinds mijn vijfde beoefen ik de sport hockey, een teamsport die ik al jaren met veel plezier speel. Het samen bereiken van een doel is iets wat ik binnen deze sport heel erg leuk vind. Iedereen heeft hetzelfde doel en gaat er met 100% voor. Sinds een aantal jaar hockey ik in de Dames 2 van MHV, een team dat prestatie en gezelligheid erg belangrijk vindt. Naast hockey ben ik gemiddeld drie dagen per week in de sportschool te vinden. De combinatie tussen kracht- en cardio training vind ik het leukst. Naast het hockeyen en fitnessen is de jaarlijkse wintersport een moment waar ik altijd erg naar uitkijk. De combinatie tussen skiën en het uitzicht van de bergen is het ultieme genieten.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?

Ik zit nu in de start van mijn stage bij SportsSpeakers, ik merk dat de sfeer binnen het team erg prettig is. Er is ruimte voor gezelligheid, zolang er maar hard gewerkt blijft worden. De grote diversiteit aan werkzaamheden zorgt ervoor dat je scherp blijft en je wil blijven ontwikkelen. Het werken binnen een bedrijf waarbinnen alles sport ademt is erg fijn, je praat met elkaar over bepaalde wedstrijden en voelt je op die manier meer betrokken bij de sport. De diversiteit in de sprekers van SportsSpeakers is zo divers, dat er voor elk type bedrijf wel een passende spreker is.

Waarom een SportsSpeaker?
De sprekers van SportsSpeakers hebben allemaal veel ervaring binnen de sport. Daarnaast hebben ze veel ervaring op het gebied van motivatie, innovatie, teambuilding en leiderschap. Het bedrijfsleven en de sportwereld gaan hand in hand met elkaar; twee werelden waarbinnen prestaties heel belangrijk zijn. De sporters kunnen bedrijven inspireren met hun verhalen en zullen zich dan ook herkennen in verhalen van de sprekers.