3 vragen aan… Mark Tuitert

Mark Tuitert over motivatie en leermomenten

In onze rubriek 3 vragen aan… stellen wij drie dezelfde vragen aan verschillende SportsSpeakers. Deze keer is de beurt aan Mark Tuitert!

1. Wat is jou grootste motivatie en waarom?

Ik haal veel motivatie uit verhalen van ondernemers en uit de mensen waarmee ik dagelijks werk, zowel op werk als privé gebied.
Ik wil het leven ten volle ervaren door op mijn bek te durven gaan, constant risico’s te blijven nemen en mijzelf te blijven uitdagen.

2. Wat is je mooiste leermoment uit je sportcarrière?

Dat door het uiterste van mezelf en mijn omgeving te vragen ik constant oplossingen moest zoeken en daar zoveel van geleerd heb op gebied van trainingsleer, management, omgaan met druk, de rol tussen mijzelf en mijn anderen zoals bijvoorbeeld mijn ouders, liefde, verdriet.

Eigenlijk ben ik alle aspecten in het leven wel tegen gekomen en ik ben dankbaar dat ik door aan topsport te doen nooit heb kunnen wegduiken maar altijd de oplossing moest zoeken. Daarvan leer je enorm veel. Eigenlijk was mijn hele carrière één groot leermoment.

3. Omschrijf jezelf als motivational speaker in drie woorden

Persoonlijk, Gedreven, Overwinnen.

Meer weten over Mark als spreker? Klik dan hier.

Sprekers in dit artikel