100% Inspiratie Podcast: Marc de Hond

In de 100% Inspiratie Podcast interviewt Thijs Lindhout bekende mensen en ontdekt het verhaal achter hun geluk en succes. Deze keer ging Thijs in gesprek met theatermaker, ondernemer, presentator, topsporter cabaretier en SportsSpeaker Marc de Hond. Op zijn 22e was hij DJ bij 3FM, keeper van het eerste elftal van zijn voetbalclub en de eerste internetmiljonair van Nederland. Het leven waar iedereen van droomt. Totdat zijn aandelen in rook opgaan en hij in het ziekenhuis beland nadat er een tumor in zijn ruggenmerg is ontdekt. Door een medische blunder raakt hij vanaf zijn borst verlamd. De dokters vertellen hem dat hij nooit meer zal kunnen lopen.

Sta even stil bij hoe jij met zo’n gebeurtenis om zal gaan. Hier komt het verhaal van Marc: hij besluit dat hij al zijn dromen nog steeds kan realiseren en dit lukt hem ook. In zijn humoristische en inspirerende theatershow vertelt hij niet hoe hij gelukkig is ondanks zijn dwarslaesie, maar DANKZIJ zijn dwarslaesie.

Maar welke geheimen zitten er achter de kracht om alles in het leven een positieve betekenis te kunnen geven? Klik hier en beluister het inspirerende verhaal van deze bijzondere man.